Ola Heining

storytelling

 

 

Ola ønsker å jobbe med kunder som har behov for det han er best egnet til. Han tror nøkkelen til suksess på nett er innholdet på nettsidene. Utvikling og oppdatering av dette. Nyhetsbrev. Kommunikasjon med kunder på flere plan. Samt tilrettelegging for responsivt design slik at de viktigste sidene alltid fungerer optimalt på de ulike plattformer. Ola kan fotografere og skrive, men han er også flink på bildebehandling og tilpasse tekst andre har skrevet.

 

 

Hvor mye koster det? Hvor lang er en strikk? Tar det 10 timer - 15 timer? (over en uke – eller en måned?) Ønskes det et kortsiktig eler langsiktig samarbeid? Har du domene? Mye må på bordet først. Veien blir ofte til mens man går. Men i starten må vi lage kostnadsrammer basert på tidsforbruk - timepris. Evt. fastpris brukket ned på de ulike faser.

 

 Ola Heining har lang og allsidig bakgrunn og utdannelse innen markedsføring, informasjon og journalistikk. Han har jobbet som fotojournalist og tekstforfatter i reklamebyrå. Et bredt erfaringsområde som han  i løpet av de senere årene har fått svært god bruk for innen webutvikling.

 

 

Et område som krever kunnskap om innhold, kommunikasjon og tekniske løsninger som tilpasses brukerens behov. Og sist men ikke minst viktig; det skal være midt i blinken for våre kunders kunder.Av og til  det være lurt å kaste ballen litt frem og tilbake for å ha et best mulig utgangspunkt for hvordan det hele bør løses. Eller at alt legges på meg og jeg foreslår løsninger tilbake. Mål og mening bør være en rød tråd innen webutvikling - uansett omfang og størrelse på oppdraget.

 

Jeg byr gjerne på et uforpliktende møte i oppstartsfasen om det skulle være ønskelig. Da kan jeg enklere vise til relevante eksempler som gjelder dine behov.  Velkommen!

 

Kundeeksempler > >